Paardekooper

"specialist in het verzekeren van exclusief roerende- en onroerend goederen"

Hoe omvangrijker en waardevoller het bezit, hoe groter de zorgen en inherent daaraan: de behoefte aan zekerheid. Echter, men zal al gauw ervaren dat de meeste verzekeringsmaatschappijen gericht zijn op het modale woonhuis en inboedel en de gespecialiseerde kennis en mogelijkheden niet heeft om aan specifieke wensen tegemoet te kunnen en willen komen!
Het verzekeren van exclusieve huizen, duurdere inboedels, kunst- antiek- sieradencollecties en overige kostbare bezittingen is maatwerk voor specialisten.

Paardekooper in Bilthoven is een van de zeer weinige verzekeringskantoren in Nederland die zich al ruim 22 jaar heeft toegelegd op dit specifieke particuliere marktsegment. Het specialisme van ons bedrijf richt zich derhalve op alle onderdelen van de verzekeringsportefeuille van de meer vermogende particulier.

Inmiddels hebben wij ruim € 3,5 miljard aan onroerend goed (zowel particulier als zakelijk) in binnen- en buitenland verzekerd.

Wij onderscheiden ons in de landelijke verzekeringsmarkt door:

  • onafhankelijke en persoonlijke advisering
  • het aanbieden van kosteloze taxaties/inspecties/herbouwwaardebepalingen
  • unieke – all risks – polisvoorwaarden aan te kunnen bieden
  • te allen tijde een zeer scherpe premiestelling te garanderen
  • gespecialiseerde, vakkundige en enthousiast medewerkers
  • een uiterst zorgvuldig en vlotte schadeafwikkeling te kunnen bieden
  • het belang van onze cliënten te allen tijde te laten prevaleren
  • door de combinatie van bovenstaande punten teleurstelling bij schade te voorkomen.

Waardebepaling

Ons kantoor biedt de mogelijkheid de herbouwwaarde van onroerend te laten bepalen door een bouwkundige. Verzekeren conform deze taxatie heeft als groot voordeel dat de pand worden verzekerd wordt voor de actuele herbouwwaarde en onderverzekering uitgesloten wordt. Deze bouwkundige kan tevens onafhankelijk, vrijblijvend en kosteloos advies verstrekken op het gebied van eventueel benodigde brand- en inbraakpreventieve maatregelen.

Premie en Voorwaarden

Paardekooper legt zich al ruim 22 jaar toe op het verzekeren van de meer exclusieve landhuizen en villa's alsmede grote en kleine vastgoedportefeuilles. Aangezien wij veel bijzondere objecten in Nederland verzekerd hebben, kunnen wij zeer concurre¬rende premies aanbieden in combinatie met zeer uitgebreide verzekeringsvoorwaarden en condities.

Offerte

Wij nodigen u uit eens een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. U kunt hiertoe gebruik maken van ons offerteformulier. Als u telefonische informatie wenst, dan verzoeken wij u contact op te nemen met Eduard Paardekooper, Frits van der Laan of Thomas Paardekooper, bereikbaar onder telefoonnummer 030-303 2120 of een e-mail te sturen naar huiseninboedel@paardekooper.net.

De kans dat wij u geen interessante aanbieding kunnen doen achten wij minimaal!

Contactgegevens Paardekooper Private Insurance