Over Private Insurance Network

Wie zijn we?

Private Insurance Network is een samenwerkingsverband van een aantal Nederlandse en Belgische middelgrote assurantiebedrijven die de expertise en ervaring op het gebied van verzekeren van risico's samenbrengen. Via Private Insurance Network zijn we nog beter in staat om vanuit uw behoeften de beste verzekeringsoplossingen tegen scherpe tarieven bij gespecialiseerde verzekeraars aan u aan te bieden. Doordat we veel klanten in het bovenkant van de particuliere markt in onze portefeuilles hebben, kunnen we ons beter inleven in uw risico's door deze te vertalen naar passende oplossingen. We kennen uw profiel als geen ander en daar heeft u voordeel van.

Wat doen we

Private Insurance Network staat voor het optimaal invullen van uw particuliere klantbehoeften ten aanzien van verzekeringsoplossingen. We doen dit door onze kennis en inkoopkracht te bundelen en bij gespecialiseerde verzekeraars hiervoor verzekeringsoplossingen in te kopen.

Ons aanbod

Particulier sterk verzekeringsaanbod gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding! Private Insurance Network heeft de beste verzekeringen voor exclusieve auto's, woningen, kostbaarheden en pleziervaartuigen. Door onze specifieke branchekennis kunnen we u op maat adviseren en u bijstaan in uw persoonlijke situatie.

Scherpe tarieven, persoonlijke aandacht!

Door samen in te kopen zijn we bij de verzekeraars waar we mee samenwerken vaak een van hun belangrijkste partners geworden. Daarom kiest Private Insurance Network voor het bundelen van haar centrale kracht als het gaat om inkoop en inzet van verzekeringen. Om u in uw specifieke situatie goed te adviseren - zodat risicoanalyse, beheer en afdekking op de juiste situatie worden afgestemd - werken we bij Private Insurance Network samen met specialistische klant gedreven assurantiepartners. Ieder met hun eigen specialisme.

Waarom doen we het?

Private Insurance Network is ontstaan, zoals zo veel zaken ontstaan. Verbazing over het feit dat bij welgestelde particulieren, waarbij zo veel aspecten op het gebied van risico's komen kijken, maar weinig serieuze verzekeringspartijen actief zijn, die de voorwaarden en dienstverlening afstemmen op de specifieke branches en sectoren. Door onze uitgebreide kennis, ervaring en de mogelijkheden om deze markt te professionaliseren is Private Insurance Network geboren. Wij verdiepen ons als partner in uw sector doordat wij continu in gesprek zijn en blijven met alle partijen die binnen de keten actief zijn. We weten dus wat er bij u speelt!

Wat zijn de voordelen?

Private Insurance Network biedt u diverse voordelen, naast het scherpe no-nonsense tarief en optimale op uw branche afgestemde voorwaarden. Verder hanteren we een beperkte contractduur met een opzegtermijn van twee maanden. Uiteraard bieden we u ook een pakketkorting die kan oplopen tot 15% en hebben we gunstige en heldere polisvoorwaarden. Maar bovenal bieden we een transparante en eerlijke advisering. We adviseren u iets te doen als we denken dat het nodig is en adviseren u eveneens iets niet te doen als we vinden dat het juist niet nodig is. En dat doen we op basis van heldere directe communicatie.

Adviseurs

Private Insurance Network werkt samen met een select en nauwkeurig geselecteerde groep Assurantiekantoren waarbij ondernemerschap en klantgedrevenheid voorop staat. Dit is een bewuste keuze omdat u als ondernemer moet kunnen vertrouwen op het advies van iemand die uw situatie kent. Onze partners behoren tot de top assurantiekantoren in Nederland en Belgiƫ, die door hun omvang (ca. 15 - 20 medewerkers, met eigen specialisten) een hoge kwaliteit aan kennis in huis hebben. Daarnaast hebben ze een zakelijke inslag en veel kennis van de diverse branches en sectoren, die wordt ondersteund door specialistische kennis van Private Insurance Network. Totaal hebben de gezamenlijk Private Insurance Network kantoren meer dan 70 medewerkers in dienst.