Vijf verzekeringskantoren lanceren de Private Insurance Network

Nieuw verzekeringslabel bedient topsegment in de particuliere markt

Assicuro Private Insurance, DNA Yachtinsurance, Group Claeys, Hillewaere Verzekeringen en Paardekooper Private Insurance bundelen de krachten en lanceren de Private Insurance Network. Hiermee ontstaat het grootste volmacht verzekeringslabel in de Benelux met als doelgroep het topsegment van de particuliere markt.

De samenwerking vervijfvoudigt de inkoopkracht en mede hierdoor heeft de Private Insurance Network bij diverse gespecialiseerde en gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen een volmacht verkregen. "In deze nieuwe volmacht samenwerking kunnen specifieke verzekeringen nog beter op elkaar afgestemd worden, zodat de cliënt ook echt de beste deal kan krijgen", zegt Walther Muurmans, initiatiefnemer van de Private Insurance Network. "Naast het nieuwe label blijven de vijf bemiddelingskantoren bestaan met ieder hun eigen specialisme."

Nichemarkt

Veel verzekeraars en intermediairs richten zich op de massa. De Private Insurance Network begeeft zich in een niche van de verzekeringsmarkt, namelijk de particulier met waardevolle bezittingen in binnen- en buitenland. In dit topsegment is het afsluiten van een verzekering aanmerkelijk complexer. Het gaat om het verzekeren van bijzondere auto's en jachten, onroerend goed, kostbare inboedels, kunst-, antiek-, sieraden- en juwelenverzamelingen. Paardekooper: "Door de specifieke verzekeringsbehoefte willen we onder het label ook zelf verzekeringen gaan aanbieden met voorwaarden die specifiek ontwikkeld zijn voor onze doelgroep. Rob de Nijs van DNA vult aan: Daarnaast zij we bezig met een nieuw IT-platform om klanten van een nog betere service te voorzien."

Deelnemende kantoren

 • Assicuro Private Insurance te Born (Limburg)
  Specialist op het gebied van het verzekeren van de exclusieve auto's.
 • Paardekooper Private Insurance te Bilthoven
  Specialist in het verzekeren van exclusief onroerend goed (in binnen én buitenland), duurdere inboedels, kunst- en sieradenverzamelingen.
 • DNA Yachtinsurance te Rotterdam
  Specialist in het verzekeren van pleziervaartuigen, zeilschepen en luxe jachten.
 • Hillewaere Verzekeringen te Turnhout (België)
  Makelaar en assurantieadviseur van exclusief onroerend goed, luxe auto's, kunstcollecties en inboedels.
 • Group Claeys te Knokke (België)
  Makelaar en assurantieadviseur van exclusief onroerend goed, luxe auto's, kunstcollecties en inboedels.

Over de Private Insurance Network

De Private Insurance Network is een initiatief van Assicuro Private Insurance, DNA Adviesgroep, hillewaere & Hillewaere Verzekeringen BVBA en Paardekooper, Assurantie- en Pensioenadviseurs. Het label richt zich op het topsegment van de particuliere markt. De verzekeringsobjecten zijn bijzondere auto's, onroerend goed, kostbare inboedels, kunst-, antiek-, sieraden- en juwelenverzamelingen in Nederland én in het buitenland.